Terrasoverkapping

Indecon is uw specialist voor terrasoverkapping met doek of glas, lamellendaken, glaswanden en windschermen. Met onze eigen plaatsingsdienst en oplossingen op maat bieden wij u een totaal kwaliteitspakket! Bekijk de uitgebreide mogelijkheden.

Zon of schaduw op uw terras? Met een terrasoverkapping van Indecon regelt u gemakkelijk de hoeveelheid zon op uw terras en bent u beschermt tegen regen en wind. Uitbreidbaar met tal van opties om van uw terras een uitbreiding van uw leefruimte te maken. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende types terrasoverkappingen.

indecon_vanwynghene_20130627_034

Lamellendaken

Dankzij de speciale roteerbare lamellen van deze terrasoverkapping kan u zelf de gewenste lichtinval en ventilatie aanpassen. Als u ze volledig sluit zijn onze lamellendaken compleet waterdicht. Met geïntegreerde afvoergoten wordt regenwater eenvoudig afgevoerd.

LEES MEER
lagune-9

Terrasoverkappking met doek

Met een terrasoverkapping met doek kiest u zelf wanneer u de zon wilt tegenhouden. Het doek kan u automatisch of handmatig uitschuiven om de hoeveelheid schaduw op uw terras te regelen.

LEES MEER
Weinor_Terrazza03

Terrasoverkapping met glas

Een terrasoverkapping met glas geeft u de mogelijkheid om zelfs bij slechte weersomstandigheden buiten te zitten. Zo kan u het hele jaar door van uw terras en tuin genieten. Onze glazen terrasoverkappingen zijn gemaakt met oog voor design en kwaliteit.

LEES MEER
weinor_w17c01

Glaswanden

Glaswanden zorgen voor een ongehinderd zicht. Bij mooi weer schuift u eenvoudig één of meerdere glaselementen opzij. Helemaal gesloten bieden glaswanden een stijlvolle beschutting tegen alle weersomstandigheden. U kunt kiezen tussen een glazen schuifwand of een glazen schuifdraaiwand.

LEES MEER
renson_linius02

Windschermen

Een windscherm biedt bescherming tegen wind wanneer u aan uw zwembad of op uw terras zit. Daarnaast kan het ook dienen als gevelbekleding, zonwering voor uw terras, afsluiting voor uw tuin, enzovoort. Windschermen hebben talloze toepassingen en zijn op verschillende plekken inzetbaar.

LEES MEER