weinor_w17c01
wienor_glasoase

Glaswanden

Glaswanden lenen zich uitermate goed voor gebruik in terrasoverkappingen. Voor een veranda op maat bent u bij Indecon aan het juiste adres.

Glaswanden maken u een ongehinderd zicht mogelijk. Bij mooi weer schuift u eenvoudig één of meerdere glaselementen opzij.  Helemaal gesloten bieden glaswanden een mooie beschutting bij iedere weersomstandigheid. U kunt kiezen tussen een glazen schuifwand of een glazen schuifdraaiwand.

Contacteer ons voor meer informatie over terrasoverkappingen met glaswanden
Of bekijk onze producten

Enkele voordelen van glaswanden


 • Goed te combineren met elk type terrasoverkapping


 • Comfortabel verschuifbaar


 • Achteraf monteerbaar

Glaswanden voor een veranda op maat

weinor_w17c

Glazen schuifdeur w17-c

Met de  volledig glazen schuifdeur w17-c bouwt u uw terrasdak Terrazza eenvoudig en voordelig om in een glasoase die u bij wind en regen beschermt. Dankzij de „meenemer-functie“ kunt u met één handgreep een volledig glazen front sluiten. De kozijnloze constructie zorgt ervoor dat u ook bij gesloten deuren een vrije blik in de natuur houdt. De Volledig glazen schuifdeur w17-c is ook bijzonder geschikt als beglazing van uw balkon of als ruimtescheiding in uw interieur.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

weinor_w26c

Schuifdraaiwand w26-c

De volledig glazen schuif-draaideur w26-c vormt in combinatie met een terrasdak Terrazza op uw terras een beschermde ruimte vol licht in de buitenlucht. Het kozijnloze glasfront kan aan meerdere zijden volledig worden geopend. De ruiten worden hierdoor na elkaar in een hoek geschoven, waaiervormig geschikt en als pakket naar binnen of naar buiten geklapt. In een handomdraai wordt uw terras zo een open ruimte in de buitenlucht.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

wienor_superlite

Zijelementen lite & super lite

Het zijelement SUPER LITE heeft helemaal geen verticale loten nodig. Deze vast verglaasde optie zorgt voor een edele en prijsgunstige maximale doorzichtigheid, die bijna uitsluitend uit glas bestaat en van de vloer tot het dakgebinte de opening sluit.
Het zijelement LITE vervolledigt de frameloze beglazing. Deze beglazing sluit de opening van de dwarslat tot het dakgebinte. De glazen schuifdeur w17-c past hier bijzonderlijk goed bij, aangezien deze nauwelijks het zijelement LITE belast.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

weinor_classic

Zijelementen Classic

Speciaal voor de belazing van de zijkanten bij de glasoase.

Het zijelement CLASSIC heeft helemaal geen verticale loten nodig. Deze vast verglaasde optie zorgt voor een edele en prijsgunstige maximale doorzichtigheid, die bijna uitsluitend uit glas bestaat en van de vloer tot het dakgebinte de opening sluit.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

Realistaties

 • Glaswand

 • Glaswand

 • Glaswand

 • Glaswand

 • Glaswand

Wat zeggen onze klanten

 • De firma die onze zonwering plaatste wilde de moeite van de verplaatsing niet doen om een paar dingen te herstellen.  Indecon snelde ons te hulp en hoewel dit een vreemd systeem was voor hen, werden de herstellingen perfect en correct uitgevoerd.

  We zijn zeer tevreden van de manier waarop jullie ons hielpen!

   

  Wat anderen niet willen doen…
  Ronny Driesmans
 • Na lang zoeken naar de carport met twee steunpunten kwam ik terecht bij Indecon uit Brugge.  Deze werd snel geleverd, geplaatst en naar wens afgewerkt.  Het is een betrouwbare firma, geleid door jonge en gemotiveerde mensen.

  Een tevreden klant!

  Een tevreden klant erbij.
  Louis Verschaeren
 • Uiteraard zijn wij heel tevreden met onze Lagune!  Vroeger konden we bijna nooit buiten zitten omdat de wind teveel draait rond ons huis, maar met de nieuwe Lagune wonen we bijna buiten.

  Bij het plaatsen doken er onvoorziene omstandigheden op, maar die werden direct vakkundig opgelost!

  Weg wind!
  Peter
 • De carport staat aan ons bedrijf in provincie Luxemburg. Aangezien de weersomstandigheden extremer zijn dan in Vlaanderen (meer regen, hagel en sneeuw) hadden we een degelijke carport nodig. Deze hebben we gevonden bij Indecon te Brugge.

  Bedankt voor correcte afhandeling!

  Degelijke carport gezocht!!!
  De Bonte Geert - Schelfahut nv
 • We zijn heel tevreden van de carport.  Het is een licht, modern product die perfect past bij onze moderne nieuwbouw.

  Het is een streling voor het oog en komt niet bombastisch over!

  Streling voor het oog.
  Familie Coopman
 • Wij zijn heel tevreden van onze carport.  De installatie gebeurde heel snel en keurig.

  Ondertussen staat de carport er al enkele maanden en heeft hij reeds heel wat voorjaarsstormen doorstaan.

  De storm doorstaan.
  Dany Van Landegem
 • Met onze wensen voor een terrasoverkapping liepen we verschillende installateurs af…. Na lang zoeken , kwamen we bij Indecon terecht. Het team kwam professioneel en punctueel , met oog voor detail, over. We voelden ons direct goed bij hun aanpak.  Iedere afspraak werd nagekomen en nog veel meer!!!

  Veel meer dan we konden dromen!
  Claire Vanwynghene Teerlinck Hubert

Onze Showroom

Wij beantwoorden uw vragen!

In onze showroom kan u onze producten voelen en zien. Overtuig uzelf van onze kwaliteit en verzeker uzelf ervan dat ons product hetgeen is wat u zoekt!

Neem contact op!

Zonder verplichtingen

Indecon is steeds bereid een vrijblijvende offerte op maat te maken. U weet waar u aan begint voor de werken starten en u vermijdt zo verrassingen achteraf!