Renson fixscreen screens
Zonwering screens

Windschermen

Een windscherm of terrasscherm kopen? Dat doet u bij Indecon! Met onze eigen plaatsingsdienst en oplossingen op maat bieden wij u een totaal kwaliteitspakket!

Met een windscherm geniet u van de buitenlucht zonder dat u constant gestoord wordt door een frisse of stevige wind. Alsook kunnen windschermen dienen als zonwering voor uw terras.
Wij bieden verschillende soorten terrasschermen aan: van eenvoudige doekzonweringen tot houten of stenen schermen. Met onze eigen plaatsingsdienst kunnen wij al uw projecten verwezenlijken. Bekijk hieronder ons aanbod windschermen

 

Toepassingen van windschermen

Een windscherm of terrasscherm heeft veel verschillende toepassingen:

 • Windbescherming op uw terras
 • Gevelbekleding
 • Windbescherming naast uw jacuzzi of zwembad
 • Windbescherming onder uw terrasoverkapping
 • Als afsluiting van uw tuin
 • Zonwering voor uw terras of tuin

Voor al deze toepassingen vindt u windschermen bij Indecon. Kom eens langs bij onze showroom of krijg meteen vrijblijvend een offerte voor uw project!

Contacteer ons voor meer informatie over uw windschermen op maat
Of bekijk onze producten

Windschermen – enkele voorbeelden

weinor_paravento

Paravento

De elegante bescherming tegen inkijk, die optimale privacy biedt.

De Paravento biedt optimale bescherming tegen wind van opzij en tegen inkijk. Het scherm kan men met één handgreep eenvoudig in- en uit schuiven. Bij het inlopen verdwijnt het doek in de elegante cassette, die in de winter heel eenvoudig verwijderd kan worden.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

gardano

Gardano

De Gardano tuinschermen zijn tijdloos en van hoge kwaliteit.  Hun strak design zorgt ervoor dat ze bij elke stijl passen zonder overheersend te zijn.
De schermen zijn gemaakt van ecologische materialen en zijn 100 procent recycleerbaar.  Het ontwerp laat toe om later nog modules aan te bouwen en zelfs de hoogte aan te passen.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

renson_fixscreen lagune

Fixscreen

De verticale doekzonwering Fixscreen® is de eerste screen ter wereld, die werkelijk windvast is. Dankzij een ingenieus ritssysteem zit het doek in elke positie windvast en is het doek insectenwerend in gesloten positie. Deze fixscreen met intelligente ritsgeleider is voorzien van een gepatenteerde slijtvaste laag: garandeert een strak & rimpeloos doek.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

renson_linius

Linius

De draagstructuur draagt het volledige lamellensysteem en bestaat uit verticaal geplaatste dragers, gefixeerd op vaste afstanden door middel van bevestigingselementen. Afhankelijk van de structuur biedt RENSON® verschillende dragers. De lamellenhouders worden vast bevestigd op de dragers, zo kan men de lamellen vastklipsen in hun houders. De installatiemethode is eenvoudig en heeft reeds zijn degelijkheid bewezen. Verstekhoeken, deuren, insecten en vogelgaas kunnen probleemloos geïntegreerd worden.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

Steenkorf, afsluiting met keien, afsluiting met stenen

Steenkorven

Meer sfeer, meer comfort en optimaal leefplezier in de tuin.

Wanneer u eens iets anders wil als afsluiten dan zijn steenkorven of schanskorven de ideale oplossing.  Doordat de korven worden gevuld met een natuurlijk product, gaat dit ongemerkt op in zijn omgeving.
Deze afsluiting is niet alleen decoratief, maar is ook geluidswerend.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

Realisaties

 • Renson Fixscreen 150 F met schuifdeur en geïntegreerd crystalvenster

  Scherm met schuifdeur

  Renson Fixscreen 150 F met schuifdeur en geïntegreerd crystalvenster

 • Fixscreen

Wat zeggen onze klanten

 • De carport staat aan ons bedrijf in provincie Luxemburg. Aangezien de weersomstandigheden extremer zijn dan in Vlaanderen (meer regen, hagel en sneeuw) hadden we een degelijke carport nodig. Deze hebben we gevonden bij Indecon te Brugge.

  Bedankt voor correcte afhandeling!

  Degelijke carport gezocht!!!
  De Bonte Geert - Schelfahut nv
 • Uiteraard zijn wij heel tevreden met onze Lagune!  Vroeger konden we bijna nooit buiten zitten omdat de wind teveel draait rond ons huis, maar met de nieuwe Lagune wonen we bijna buiten.

  Bij het plaatsen doken er onvoorziene omstandigheden op, maar die werden direct vakkundig opgelost!

  Weg wind!
  Peter
 • Na lang zoeken naar de carport met twee steunpunten kwam ik terecht bij Indecon uit Brugge.  Deze werd snel geleverd, geplaatst en naar wens afgewerkt.  Het is een betrouwbare firma, geleid door jonge en gemotiveerde mensen.

  Een tevreden klant!

  Een tevreden klant erbij.
  Louis Verschaeren
 • Wij zijn heel tevreden van onze carport.  De installatie gebeurde heel snel en keurig.

  Ondertussen staat de carport er al enkele maanden en heeft hij reeds heel wat voorjaarsstormen doorstaan.

  De storm doorstaan.
  Dany Van Landegem
 • De firma die onze zonwering plaatste wilde de moeite van de verplaatsing niet doen om een paar dingen te herstellen.  Indecon snelde ons te hulp en hoewel dit een vreemd systeem was voor hen, werden de herstellingen perfect en correct uitgevoerd.

  We zijn zeer tevreden van de manier waarop jullie ons hielpen!

   

  Wat anderen niet willen doen…
  Ronny Driesmans
 • Met onze wensen voor een terrasoverkapping liepen we verschillende installateurs af…. Na lang zoeken , kwamen we bij Indecon terecht. Het team kwam professioneel en punctueel , met oog voor detail, over. We voelden ons direct goed bij hun aanpak.  Iedere afspraak werd nagekomen en nog veel meer!!!

  Veel meer dan we konden dromen!
  Claire Vanwynghene Teerlinck Hubert
 • We zijn heel tevreden van de carport.  Het is een licht, modern product die perfect past bij onze moderne nieuwbouw.

  Het is een streling voor het oog en komt niet bombastisch over!

  Streling voor het oog.
  Familie Coopman

Onze Showroom

Wij beantwoorden uw vragen!

In onze showroom kan u onze producten voelen en zien. Overtuig uzelf van onze kwaliteit en verzeker uzelf ervan dat ons product hetgeen is wat u zoekt!

Neem contact op!

Zonder verplichtingen

Indecon is steeds bereid een vrijblijvende offerte op maat te maken. U weet waar u aan begint voor de werken starten en u vermijdt zo verrassingen achteraf!