Structurele zonwering

Zonwering & zonneschermen bij Indecon. Buitenzonwering of screens voor ramen, knikarmschermen en elektrische zonneschermen. Onze zonwering is steeds van kwaliteitsvolle merken. Met onze eigen plaatsingsdienst kunnen wij steeds oplossing op maat bieden voor elk project!

Met een kwalitatieve zonwering van Indecon kan u zelf de hoeveelheid invallend zonlicht controleren, precies zoals u wilt. Onze zonwering komt in alle vormen en maten: screens voor ramen, knikarmschermen, elektrische zonneschermen, enzovoort.

Niemand kan zonder een gezonde portie daglicht: niet voor niets willen we steeds vaker grote ramen in onze woning. Maar te veel zonlicht kan ook vervelend zijn, bijvoorbeeld als de hete zomerzon recht op uw ramen staat. Daarentegen heeft u in de winter liever wel dat de warme zon binnen schijnt in uw woning. Met een zonwering kiest u zelf hoeveel zon u binnenlaat, zonder dat uw huis daarvoor in schoonheid moet inboeten!

Er zijn natuurlijk verschillende zonweringen op de markt, die allemaal hun eigen voordelen kennen. In ons aanbod vindt u een groot aantal types zonwering, zoals screens, zonneschermen, knikarmschermen en structurele zonwering.

Zonwering screens

SCREENS – BUITENZONWERING voor uw ramen

Screens plaatst men aan de buitenkant van uw ramen om de lichtinval en warmte van de zon te controleren. Deze windvaste buitenzonwering kunnen wij zowel als verticale of als horizontale buitenzonwering plaatsen, naargelang de oriëntatie van uw ramen. Omdat screens langs de buitenkant van uw ramen geplaatst worden dienen ze erg windvast te zijn en mogen ze niet klapperen.

LEES MEER
Skyline zonwering knikarmscherm

Knikarmscherm of elektrisch zonnescherm

Met een knikarmscherm kan u altijd genieten van u tuin en terras zonder steeds in de vlakke zon te moeten zitten. Een gewoon knikarmscherm of liever een elektrisch zonnescherm? Met onze eigen plaatsingsdienst bieden wij u een oplossing op maat van uw woning!

LEES MEER
Renson zonwering

Indecon zonwering

Indecon biedt moderne structurele zonwering als alternatief voor screens. Deze buitenzonwering bestaat uit lamellen die verticaal geplaatst worden en als luifel dienen. Deze zonwering kan u verschuiven om de gewenste hoeveelheid zoninval te krijgen.

LEES MEER
renson-loggia-zonnepanelen_1_2

Indecon schuifpanelen

Met de zonwerende verticale schuifpanelen van Indecon kan de lichttoetreding in de ruimtes zelf worden beïnvloed (dynamische zonwering). Bij aangename lichtinval worden de schuifpanelen van het raam weggeschoven. De panelen zijn opgebouwd uit frames met invulling van aluminium of houten lamellen of zonwerend doek.

LEES MEER