Terrasoverkapping

Indecon is uw specialist voor terrasoverkapping in Brugge en omstreken! Met onze eigen plaatsingsdienst en oplossingen op maat bieden wij u een totaal kwaliteitspakket! Voor een terrasoverkapping met glas of doek, een lamellendak of een windscherm bent u bij Indecon aan het juiste adres!

Met een terrasoverkapping van Indecon regelt u gemakkelijk de hoeveelheid zon op uw terras en bent u beschermt tegen regen en wind. Uitbreidbaar met tal van opties om van uw terras een uitbreiding van uw leefruimte te maken. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende types terrasoverkappingen.

Lamellendak

Lamellendaken

Dankzij de speciale roteerbare lamellen van deze terrasoverkapping kan u zelf de gewenste lichtinval en ventilatie aanpassen. Als u ze volledig sluit zijn onze lamellendaken compleet waterdicht. Met geïntegreerde afvoergoten wordt regenwater eenvoudig afgevoerd.

LEES MEER
Terrasoverkapping doek

Terrasoverkapping met doek

Met een terrasoverkapping met doek kiest u zelf wanneer u de zon wilt tegenhouden. Het doek kan u automatisch of handmatig uitschuiven om de hoeveelheid schaduw op uw terras te regelen.

LEES MEER
Terrasoverkapping met glas

Terrasoverkapping met glas

Een terrasoverkapping met glas geeft u de mogelijkheid om zelfs bij slechte weersomstandigheden buiten te zitten. Zo kan u het hele jaar door van uw terras en tuin genieten. Onze glazen terrasoverkappingen zijn gemaakt met oog voor design en kwaliteit.

LEES MEER
Glaswanden

Glaswanden

Glaswanden zorgen voor een ongehinderd zicht. Bij mooi weer schuift u eenvoudig één of meerdere glaselementen opzij. Helemaal gesloten bieden glaswanden een stijlvolle beschutting tegen alle weersomstandigheden. U kunt kiezen tussen een glazen schuifwand of een glazen schuifdraaiwand.

LEES MEER
renson_linius02

Windschermen

Een windscherm biedt bescherming tegen wind wanneer u aan uw zwembad of op uw terras zit. Daarnaast kan het ook dienen als gevelbekleding, zonwering voor uw terras, afsluiting voor uw tuin, enzovoort. Windschermen hebben talloze toepassingen en zijn op verschillende plekken inzetbaar.

LEES MEER
renson-loggia-zonnepanelen_2_2

Renson schuifpanelen

Met de zonwerende verticale Loggia schuifpanelen van Renson kan de lichttoetreding in de ruimtes zelf worden beïnvloed (dynamische zonwering). Bij aangename lichtinval worden de schuifpanelen van het raam weggeschoven. De panelen zijn opgebouwd uit frames met invulling van aluminium of houten lamellen of zonwerend doek.

LEES MEER
renson-linius-gevelbekleding

Wandbekledingen

Met strakke en minimalistische bekleding kunnen gevels geheel op maat worden afgewerkt. Een breed scala aan materialen en profielen sluiten perfect aan bij de gevel om een uniform geheel te maken of om contrast te creëren. 100% recycleerbaar aluminium en met integratie mogelijkheden van houtelementen tot LED-strips.

LEES MEER