Weinor Terraza glazen terrasoverkapping
Terrasoverkapping met glas van Weinor Terrazza

Terrasoverkapping glas

Op zoek naar een terrasoverkapping met glas? Dan zit u goed bij Indecon! Bij ons vindt u een kwalitatieve glazen terrasoverkapping aan verschillende prijzen. Krijg een offerte voor uw oplossing op maat, volledig vrijblijvend.

 

Terrasoverkapping glas

Een terrasoverkapping met glas biedt de mogelijkheid om zelfs bij slecht weer van uw terras en tuin te genieten. Onafhankelijk van de weersomstandigheden kunt u bijna het hele jaar door van uw terras genieten. De glazen terrasoverkapping van Indecon is een lust voor het oog en past dankzij het elegante design bij ieder huis.
Met een terrasoverkapping in glas krijgt u een ruimer zicht. Bovendien heeft een glazen terrasoverkapping een minimaal aan onderhoud nodig omdat de glazen dakpanelen uiterst goed bestand zijn tegen bijtende producten en de weersomstandigheden.

 

Terrasoverkapping met glas prijzen

Bij Indecon vindt u een terrasoverkapping met glas aan uiteenlopende prijzen.
De prijs van een glazen terrasoverkapping verschilt sterk door de keuze van het glas en onderdelen. Ook de keuze voor aparte glaspanelen of één groot glaspaneel beïnvloedt de prijs.

Contacteer ons voor meer informatie
Of bekijk onze producten

Enkele voordelen van terrasoverkapping met glas

  • Lichtdoorlatend

  • Met weinig zon, een aangename warmte

  • Kan worden gecombineerd met zonwering

Terrasoverkapping met glas aan scherpe prijzen

Weinor Terrazza terrasoverkapping met glas

Terraza

Bekroonde glasoase.

Terrasplezier tot ver in de herfst met de glazen terrasoverkapping Terrazza. U bent goed beschermd tegen weer en wind, ook uw terrasmeubels kunnen zonder problemen buiten blijven staan. De Terrazza overtuigt door een elegante constructie, een prachtig design en een hoge belastbaarheid.

Wenst u een vrijblijvende offerte ? Heeft u nog vragen?


Polycarbonaatdak

Polycarbonaatdaken

Indecon plaatst ook op maat gemaakt Polycarbonaatdaken.  Het voordeel in gebruik van dit materiaal is dat men van heel eenvoudige daken, naar meer complexe terrasoverkappingen kan gaan.
Dit materiaal is licht, makkelijk in onderhoud en is goedkoper dan glas.

Wenst u een vrijblijvende offerte ? Heeft u nog vragen?


Realisaties

Wat zeggen onze klanten

Onze Showroom

Wij beantwoorden uw vragen!

In onze showroom kan u onze producten voelen en zien. Overtuig uzelf van onze kwaliteit en verzeker uzelf ervan dat ons product hetgeen is wat u zoekt!

Neem contact op!

Zonder verplichtingen

Indecon is steeds bereid een vrijblijvende offerte op maat te maken. U weet waar u aan begint voor de werken starten en u vermijdt zo verrassingen achteraf!