Lamellendak Algarve
Lamellendak Camargue

Lamellendak

Met ons lamellendak bepaalt u zelf de lichtinval op uw terras. Bekijk ons aanbod terrasoverkapping met lamellen en krijg uw offerte met gedetailleerde prijzen voor uw project, volledig vrijblijvend!

 

Lamellendak

Ons lamellendak geeft u dankzij de speciale lamellen oneindige personalisatiemogelijkheden. U kan zelf de gewenste lichtinval en ventilatie aanpassen door de lamellen te roteren.Bij slecht weer sluit u de lamellen, zodat uw terrasoverkapping volledig waterdicht is. Keert het zonnetje terug? Dan hoeft u het lamellendak alleen maar opnieuw te openen om van de warmte te genieten!
Als u het lamellendak helemaal sluit is het volledig waterdicht. Dankzij geïntegreerde afvoergoten in de overkapping wordt het regenwater afgevoerd en blijven uw terrasmeubels droog. Met verschillende zijelementen kan u uw lamellendak helemaal personaliseren.

 

Terrasoverkapping met lamellen aan scherpe prijzen

In ons aanbod vindt u een terrasoverkapping met lamellen voor elke prijs en budget. Desondanks zijn de prijzen afhankelijk van verschillende factoren. Elke terrasoverkapping met lamellen in ons aanbod werkt met automatisering, waardoor een terrasoverkapping met lamellen standaard een hogere prijs heeft dan onze doekdaken, maar ook meer functionaliteit biedt. Wij bieden terrasoverkappingen met lamellen van kwaliteitsvolle merken zoals Renson. Meer info over de Renson Skye, Renson Camargue en Renson Algarve terrasoverkappingen met lamellen vindt u hieronder.

Bekijk onze realisaties

Benieuwd naar wat Indecon voor u kan betekenen? Of laat u zich liever inspireren? Onze lamellendaken zijn beschikbaar in allerlei stijlen, kleuren én afmetingen.

Bekijk onze realistaties.

Contacteer ons voor meer informatie over uw lamellendak
Of bekijk onze producten

Enkele voordelen van een lamellendak


  • Zon- en waterwerend dak


  • Doordacht design


  • Uitgebreide keuze aan personalisatiemogelijkheden

Lamellendak bij Indecon

Lamellendak Renson Skye

Renson Skye

Aluminium lamellen die kunnen openschuiven

De Renson® Skye is voorzien van aluminium lamellen in het dak die roteren en opengeschoven kunnen worden. Het lamellendak bieden bescherming tegen de regen, zon en wind. In de zomer kan de warme lucht ontsnappen en in de winter kan het lamellendak opengeschoven worden om volop van het zonlicht te kunnen genieten.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

Lamellendak Renson Camargue

Renson Camargue

Volledig afsluitbare terrasoverkapping met lamellen

De Renson Camargue® is een innoverende terrasoverkapping met lamellen die langs de zijden afgesloten kan worden door windvaste Fixscreens®, glazen schuifwanden, Loggia® schuifpanelen of een combinatie hiervan. Het lamellendak bestaat uit geëxtrudeerde aluminium lamellen die kunnen draaien om zonwering en ventilatie te regelen in functie van de behoeften. In gesloten toestand is het waterdicht bij een normale regenbui. Via watergeleidingskanalen wordt het water naar de kolommen afgevoerd. Dit werkt ook bij het opendraaien van het lamellendak na een regenbui, zodat het meubilair op het terras beschermd blijft.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

indecon_fiems_20180419_006

Indecon zorgt voor oplossingen

Wij bieden geen standaardproducten aan, wel een oplossing voor uw project. Ieder project bekijken wij vanuit uw perspectief. Wat zijn uw wensen en noden, en hoe kunnen we een oplossing creëren die hier naadloos bij aansluit? Onze jarenlange ervaring en expertise zorgen ervoor dat wij ieder project foutloos kunnen realiseren. Bekijk gerust onze referenties.

Bekijk onze maatwerk oplossingen
en accessoires voor zonwering, outdoor living en carports.

Lamellendak Renson Algarve

Renson Algarve

Geniet beschermd van de zon!

Deze eenvoudige en praktische terrasoverkapping biedt een zonwerend lamellendak met roteerbare lamellen. De aluminium geëxtrudeerde lamellen zijn tot 150° roteerbaar en bieden hierdoor de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe u uw zonwering en/of ventilatie wenst. In gesloten toestand vormen de lamellen een waterdicht lamellendak bij een normale regenbui. Door middel van een afvoergoot wordt het regenwater naar de kolommen afgevoerd. Door zijn elegante, lichte vormgeving en beschikbaarheid in alle RAL kleuren, past de Renson Algarve® bij iedere bouwstijl: hedendaags, klassiek of modern.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

Aero_Thumbnail_4

Renson Aero

De Renson Aero is een lamellendak dat perfect wordt geïntegreerd in bestaande of nieuwe constructies. De dakstructuur wordt één met de woning waardoor het architecturale plaatje 100% klopt. Deze overkapping met kantelbare lamellen zorgt altijd voor een aangenaam leefklimaat op je terras. Je bepaalt de ideale lichtinval en ventilatie in een handomdraai.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

Realisaties

Wat zeggen onze klanten

Onze Showroom

Wij beantwoorden uw vragen!

In onze showroom kan u onze producten voelen en zien. Overtuig uzelf van onze kwaliteit en verzeker uzelf ervan dat ons product hetgeen is wat u zoekt!

Neem contact op!

Zonder verplichtingen

Indecon is steeds bereid een vrijblijvende offerte op maat te maken. U weet waar u aan begint voor de werken starten en u vermijdt zo verrassingen achteraf!