Indecon glasdaken
P1064_SKYLUX_beelden_CLIMAX_Panorama_HR_20190108

Terrasoverkapping glas

Op zoek naar een terrasoverkapping met glas? Dan zit u goed bij Indecon! Bij ons vindt u een kwalitatieve glazen terrasoverkapping aan verschillende prijzen. Krijg een offerte voor uw oplossing op maat, volledig vrijblijvend.

 

Terrasoverkapping glas

Een terrasoverkapping met glas biedt de mogelijkheid om zelfs bij slecht weer van uw terras en tuin te genieten. Onafhankelijk van de weersomstandigheden kunt u bijna het hele jaar door van uw terras genieten. De glazen terrasoverkapping van Indecon is een lust voor het oog en past dankzij het elegante design bij ieder huis.
Met een terrasoverkapping in glas krijgt u een ruimer zicht. Bovendien heeft een glazen terrasoverkapping een minimaal aan onderhoud nodig omdat de glazen dakpanelen uiterst goed bestand zijn tegen bijtende producten en de weersomstandigheden.

 

Terrasoverkapping met glas prijzen

Bij Indecon vindt u een terrasoverkapping met glas aan uiteenlopende prijzen.
De prijs van een glazen terrasoverkapping verschilt sterk door de keuze van het glas en onderdelen. Ook de keuze voor aparte glaspanelen of één groot glaspaneel beïnvloedt de prijs.

 

Bekijk onze realisaties

Benieuwd naar wat Indecon voor u kan betekenen? Of laat u zich liever inspireren? Onze terrasoverkappingen zijn beschikbaar in allerlei stijlen, kleuren én afmetingen.

Bekijk onze realistaties.

 

Contacteer ons voor meer informatie
Of bekijk onze producten

Enkele voordelen van terrasoverkapping met glas

  • Lichtdoorlatend

  • Met weinig zon, een aangename warmte

  • Kan worden gecombineerd met zonwering

Terrasoverkapping met glas aan scherpe prijzen

Indecon Glasdaken

Indecon Glasdaken

Vlak, hellend of schuivend

De glasdaken van Indecon kunnen zowel vrijstaand als aangebouwd worden.  Bij een aanbouw wordt het zicht niet gehinderd en blijft er een mooie lichtinval.  Zo gaat binnen naadloos over naar buiten.
Er zijn verschillende combinaties mogelijk met schuif- en vouwwanden.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

P1064_SKYLUX_beelden_CLIMAX_Panorama_HR_20190108

Panorama Hellend glasdak

Als terrasoverkapping, veranda, pergola of serre biedt Climax panorama tal van mogelijkheden. Deze onderhoudsvrije overkappingen worden op maat geleverd binnen de kortste levertermijn.

Het nieuwe gootprofiel GDG, waarbij de goot en gootdrager uit 1 deel bestaat, zorgt dat er bijzonder grote afstanden tussen twee palen bereikt kan worden.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

Weinor Terrazza terrasoverkapping met glas

Indecon hellende glasdaken

Bekroonde glasoase.

Terrasplezier tot ver in de herfst met een glazen terrasoverkapping. U bent goed beschermd tegen weer en wind, ook uw terrasmeubels kunnen zonder problemen buiten blijven staan. De zal snel overtuigd zijn door deze elegante constructie, het prachtige design en de hoge belastbaarheid.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

indecon_fiems_20180419_006

Indecon zorgt voor oplossingen

Wij bieden geen standaardproducten aan, wel een oplossing voor uw project. Ieder project bekijken wij vanuit uw perspectief. Wat zijn uw wensen en noden, en hoe kunnen we een oplossing creëren die hier naadloos bij aansluit? Onze jarenlange ervaring en expertise zorgen ervoor dat wij ieder project foutloos kunnen realiseren. Bekijk gerust onze referenties.

Bekijk onze maatwerk oplossingen
en accessoires voor zonwering, outdoor living en carports.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

2

Indecon Openschuivende Glasdaken

Het systeem is een technisch hoogstandje.

De glazen schuifdaken hebben een aluminium raamwerk, zijn volledig hermetisch afgesloten en uitstekend geïsoleerd zodat het energieverbruik minimaal is. De uitvoering van het systeem is van hoge kwaliteit en staat garant voor een licht gewicht.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

Realisaties

Wat zeggen onze klanten

Onze Showroom

Wij beantwoorden uw vragen!

In onze showroom kan u onze producten voelen en zien. Overtuig uzelf van onze kwaliteit en verzeker uzelf ervan dat ons product hetgeen is wat u zoekt!

Neem contact op!

Zonder verplichtingen

Indecon is steeds bereid een vrijblijvende offerte op maat te maken. U weet waar u aan begint voor de werken starten en u vermijdt zo verrassingen achteraf!