indecon_willaert_20180207_002
indecon_deck_20180207_001

Glaswanden

Glaswanden lenen zich uitermate goed voor gebruik in terrasoverkappingen. Voor een overkapping op maat bent u bij Indecon aan het juiste adres.

Glaswanden maken u een ongehinderd zicht mogelijk. Bij mooi weer schuift u eenvoudig één of meerdere glaselementen opzij.  Helemaal gesloten bieden glaswanden een mooie beschutting bij iedere weersomstandigheid. U kunt kiezen tussen een glazen schuifwand of een glazen schuifdraaiwand. Wij werken graag met kwaliteitsproducten, daarom bieden wij een ruim assortiment Weinor, en andere kwaliteitsvolle leveranciers, glaspanelen en glaswanden aan.

Bekijk onze realisaties

Benieuwd naar wat Indecon voor u kan betekenen? Of laat u zich liever inspireren? Onze glaswanden zijn beschikbaar in allerlei stijlen én afmetingen.

Bekijk onze realistaties.

Contacteer ons voor meer informatie over terrasoverkappingen met glaswanden
Of bekijk onze producten

Enkele voordelen van glaswanden


  • Goed te combineren met elk type terrasoverkapping


  • Comfortabel verschuifbaar


  • Achteraf monteerbaar

Glaswanden voor een veranda op maat

weinor_w17c

Glazen schuifwand w17-c

Met de  volledig glazen schuifwand w17-c bouwt u uw terrasoverkapping eenvoudig en voordelig om in een glasoase die u bij wind en regen beschermt. Dankzij de „meenemer-functie“ kunt u met één handgreep een volledig glazen front sluiten. De kozijnloze constructie zorgt ervoor dat u ook bij gesloten wanden een vrije blik in de natuur houdt. De volledig glazen schuifwand w17-c is ook bijzonder geschikt als beglazing van uw balkon of als ruimtescheiding in uw interieur.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

weinor_w26c

Schuifdraaiwand w26-c

De volledig glazen schuif-draaideur w26-c vormt in combinatie met een terrasdak Terrazza op uw terras een beschermde ruimte vol licht in de buitenlucht. Het kozijnloze glasfront kan aan meerdere zijden volledig worden geopend. De ruiten worden hierdoor na elkaar in een hoek geschoven, waaiervormig geschikt en als pakket naar binnen of naar buiten geklapt. In een handomdraai wordt uw terras zo een open ruimte in de buitenlucht.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

wienor_superlite

Zijelementen lite & super lite

Het zijelement SUPER LITE heeft helemaal geen verticale loten nodig. Deze vast verglaasde optie zorgt voor een edele en prijsgunstige maximale doorzichtigheid, die bijna uitsluitend uit glas bestaat en van de vloer tot het dakgebinte de opening sluit.
Het zijelement LITE vervolledigt de frameloze beglazing. Deze beglazing sluit de opening van de dwarslat tot het dakgebinte. De glazen schuifdeur w17-c past hier bijzonderlijk goed bij, aangezien deze nauwelijks het zijelement LITE belast.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

weinor_classic

Zijelementen Classic

Speciaal voor de belazing van de zijkanten bij de glasoase.

Het zijelement CLASSIC heeft helemaal geen verticale loten nodig. Deze vast verglaasde optie zorgt voor een edele en prijsgunstige maximale doorzichtigheid, die bijna uitsluitend uit glas bestaat en van de vloer tot het dakgebinte de opening sluit.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

5

Indecon Schuifdraaiwand

Bij vouwbare deuren is het aantal panelen en de combinatie van openingen helemaal vrij. Wat betekent dat de panelen naar rechts kunnen worden geschoven, naar links, naar het midden, naar twee kanten en zelfs zwevend kunnen zijn.

Met de vouwbare deuren kunt u ook een ruimte creëren waarbij de panelen naar binnen of naar buiten worden gevouwen, afhankelijk van uw wensen.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

Realisaties

Wat zeggen onze klanten

Onze Showroom

Wij beantwoorden uw vragen!

In onze showroom kan u onze producten voelen en zien. Overtuig uzelf van onze kwaliteit en verzeker uzelf ervan dat ons product hetgeen is wat u zoekt!

Neem contact op!

Zonder verplichtingen

Indecon is steeds bereid een vrijblijvende offerte op maat te maken. U weet waar u aan begint voor de werken starten en u vermijdt zo verrassingen achteraf!