Terrasoverkapping met doek Renson Lagune
Terrasoverkapping met doek Weinor Plaza

Terrasoverkapping met doek

Een terrasoverkapping met doek beschermt tegen zon en wind, zodat u rustig op uw terras kan genieten. Bekijk hier onze stijlvolle collectie terrasoverkappingen met doek aan verschillende prijzen.

Uw terrasoverkapping met doek kan u laten uitschuiven op momenten dat u meer schaduw wilt, en simpelweg terug laten inschuiven wanneer u de lichtinval wilt vergroten. Een terrasoverkapping met doek geeft u dus de volledige controle over de hoeveelheid zonlicht en warmte op uw terras. Bij Indecon vindt u ook modellen waarbij u de doekdaken met afstandsbediening kan bedienen.
Kortom, een terrasoverkapping met doek is ideaal voor iedereen die zelf wil kiezen wanneer ze van de zon willen genieten!
Wij werken met de kwalitatieve producten van Renson, zoals de Renson Lagune, Lapure, Toscane en de Topfix Max F modellen.

Terrasoverkapping met doek aan scherpe prijzen

Een terrasoverkapping met doek is vaak de goedkoopste oplossing. Dit komt omdat de prijzen van doekdaken lager zijn dan die van de andere opties. Desondanks is ook bij een terrasoverkapping met doek de prijs afhankelijk van enkel factoren, zoals de kwaliteit van de materialen, de grootte van de overkapping, zelf plaatsen of laten plaatsen, etc.

Contacteer ons voor meer informatie over uw terrasoverkapping met doek
Of bekijk onze producten

Enkele voordelen van terrasoverkapping met doek


  • Windvast tot 130km/u


  • Klappert niet in de wind


  • Regelt de temperatuur in huis zonder het licht buiten te houden

Terrasoverkapping met doek aan scherpe prijzen

Renson Lagune, terrasoverkapping met doek

Lagune

Meer sfeer, meer comfort en optimaal leefplezier in de tuin.

Deze terrasoverkapping met doek is onder de categorie doekdaken de enige met windvaste doekzonwering geïntegreerd in de structuur. De basisstructuur kan volledig gesloten worden waarbij het doekzonweringsdak waterdicht en toch lichtdoorlatend is. Door dit innovatief product is het mogelijk om, met een maximum aan comfort, bijna het ganse jaar door van uw tuin te genieten of op het terras van uw favoriete horecazaak te verpozen.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?


Terrasoverkapping met doek Renson Lapure

Lapure

Stijlvolle en minimalistische terrasoverkapping!

De stijlvolle en minimalistische terrasoverkapping met doek Lapure® bestaat uit een zon- en waterwerend screendak dat rust op elegante, discrete aluminium kolommen (zonder storende laterale verbinding) en verankerd is aan een bestaande gevel.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?


Terrasoverkapping met doek Renson Toscane

Toscane

Visueel comfort door screendoeken die verblinding en reflectie vermijden.

De Toscane is de nieuwste aanwinst in het uitgebreide assortiment terrasoverkappingen van RENSON®. Van deze strakke, modulaire terrasoverkapping met doek wordt het uitschuifbaar vouwdak aangedreven door de gepatenteerde Pergotenda® technologie.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?


Terrasoverkapping met doek Renson Hover Topfix

Topfix Max F

Een Topfix op een eigen structuur

Deze horizontale zonwering kan door middel van een gepatenteerde oplossing in open constructies geplaatst worden (Free). Zo wordt ruimte geboden voor tal van nieuwe plaatsingsmogelijkheden die bijdragen aan het RENSON® Healthy Outdoor Concept. Dit concept streeft ernaar om de buitenruimte naar een hoger niveau te tillen rekening houdend met drie types van comfort: Fysisch comfort, Thermisch comfort en Visueel comfort.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?


Realistaties

Wat zeggen onze klanten

Onze Showroom

Wij beantwoorden uw vragen!

In onze showroom kan u onze producten voelen en zien. Overtuig uzelf van onze kwaliteit en verzeker uzelf ervan dat ons product hetgeen is wat u zoekt!

Neem contact op!

Zonder verplichtingen

Indecon is steeds bereid een vrijblijvende offerte op maat te maken. U weet waar u aan begint voor de werken starten en u vermijdt zo verrassingen achteraf!