Indecon - Markilux Pergola
Indecon - Renson Lapure

Terrasoverkapping met doek

Een terrasoverkapping met doek beschermt tegen zon en wind, zodat u rustig op uw terras kan genieten. Bekijk hier onze stijlvolle collectie terrasoverkappingen met doek aan verschillende prijzen.

Uw terrasoverkapping met doek kan u laten uitschuiven op momenten dat u meer schaduw wilt, en simpelweg terug laten inschuiven wanneer u de lichtinval wilt vergroten. Een terrasoverkapping met doek geeft u dus de volledige controle over de hoeveelheid zonlicht en warmte op uw terras. Bij Indecon vindt u ook modellen waarbij u de doekdaken met afstandsbediening kan bedienen.
Kortom, een terrasoverkapping met doek is ideaal voor iedereen die zelf wil kiezen wanneer ze van de zon willen genieten!
Wij werken uitsluitend met de kwalitatieve producten.

Terrasoverkapping met doek aan scherpe prijzen

Een terrasoverkapping met doek is vaak de goedkoopste oplossing. Dit komt omdat de prijzen van doekdaken lager zijn dan die van de andere opties. Desondanks is ook bij een terrasoverkapping met doek de prijs afhankelijk van enkel factoren, zoals de kwaliteit van de materialen, de grootte van de overkapping, zelf plaatsen of laten plaatsen, etc.

Bekijk onze realisaties

Benieuwd naar wat Indecon voor u kan betekenen? Of laat u zich liever inspireren? Onze terrasoverkappingen zijn beschikbaar in allerlei stijlen, kleuren én afmetingen.

Bekijk onze realistaties.

Contacteer ons voor meer informatie over uw terrasoverkapping met doek
Of bekijk onze producten

Enkele voordelen van terrasoverkapping met doek


  • Water- en zonwerend


  • Klappert niet in de wind


  • Regelt de temperatuur in huis zonder het licht buiten te houden

Terrasoverkapping met doek aan scherpe prijzen

Terrasoverkapping met doek Renson Lapure

Lapure

Stijlvolle en minimalistische terrasoverkapping!

De stijlvolle en minimalistische terrasoverkapping met doek Lapure® bestaat uit een zon- en waterwerend screendak dat rust op elegante, discrete aluminium kolommen (zonder storende laterale verbinding) en verankerd is aan een bestaande gevel.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

Indecon - Algarve Canvas

Algarve Canvas

Terrasoverkapping met vast dak

De Algarve Canvas is een stijlvolle terrasoverkapping met een vast dak dat bestaat uit 2 ingenieuze lagen voor een extra stevig resultaat. De bovenste laag is een gelakte staalplaat met anticondenslaag. Daaronder wordt een esthetisch screendak gespannen.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

Terrasoverkapping met doek Renson Hover Topfix

Topfix Max F

Een Topfix op een eigen structuur

Deze horizontale zonwering kan door middel van een gepatenteerde oplossing in open constructies geplaatst worden (Free). Zo wordt ruimte geboden voor tal van nieuwe plaatsingsmogelijkheden die bijdragen aan het Outdoor Concept. Dit concept streeft ernaar om de buitenruimte naar een hoger niveau te tillen rekening houdend met drie types van comfort: Fysisch comfort, Thermisch comfort en Visueel comfort.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

indecon_fiems_20180419_006

Indecon zorgt voor oplossingen

Wij bieden geen standaardproducten aan, wel een oplossing voor uw project. Ieder project bekijken wij vanuit uw perspectief. Wat zijn uw wensen en noden, en hoe kunnen we een oplossing creëren die hier naadloos bij aansluit? Onze jarenlange ervaring en expertise zorgen ervoor dat wij ieder project foutloos kunnen realiseren. Bekijk gerust onze referenties.

Bekijk onze maatwerk oplossingen
en accessoires voor zonwering, outdoor living en carports.

Indecon - Markilux Pergola

Pergola

Weer of geen weer, u zit goed!

Het belangrijkste voordeel van een pergola is zijn veelzijdigheid. Het is in alles een volwaardige pergola, met een stevig dak en fraaie ranke staanders. Maar het dak is óók een uitrolbaar zonnescherm. Hartje zomer zit u onder uw pergola heerlijk in de schaduw.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

med-luce-01

Indecon Vouwdoekdaken

De Indecon vouwdoekdaken zijn speciaal uitgekozen element om u als klant de beste oplossingen te geven ipv één product aan te kopen van een bepaalde fabrikant.  Door onze jarenlangen vakkennis, kunnen wij dit voor u plaatsen zodat u zeker bent dat u een product heeft dat naadloos aansluit bij uw noden.

Ontdek ook onze uitzonderlijke vouwdoekdaken voor grote overspanningen. U zal versteld staan van de mogelijkheden!

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

Realisaties

Wat zeggen onze klanten

Onze Showroom

Wij beantwoorden uw vragen!

In onze showroom kan u onze producten voelen en zien. Overtuig uzelf van onze kwaliteit en verzeker uzelf ervan dat ons product hetgeen is wat u zoekt!

Neem contact op!

Zonder verplichtingen

Indecon is steeds bereid een vrijblijvende offerte op maat te maken. U weet waar u aan begint voor de werken starten en u vermijdt zo verrassingen achteraf!