Aluminium carports

Aluminium carport overkapping kopen en laten plaatsen? Dat kan bij Indecon. Moderne carports aan scherpe prijzen, een snelle service en carports op maat: een totaal kwaliteitspakket voor uw alu carport!

 

Aluminium carport van Indecon

Een aluminium carport doet uitstekend dienst als overkapping en beschermt uw kostbare auto tegen weer en wind. Het is dé oplossing voor mensen die geen plaats of budget hebben voor een garage: De alu carport sluit naadloos aan uw huis aan en vormt een beschermend afdak voor uw auto of andere voertuigen. Een carport neemt veel minder plek in dan een garage en kan gewoon aan uw huis aangebouwd worden. Daarbovenop zijn er in ons aanbod carports beschikbaar tegen schappelijke prijzen!

Waarom kiest u voor
een aluminium carport?

  • een carport overkapping neemt veel minder plaats in dan een garage
  • heeft weinig onderhoud nodig
  • een alu carport van Indecon is erg duurzaam
  • de carport overkapping beschermt uw auto tegen hagel en sneeuw
  • moderne carports zien er knap uit
  • kan vrijstaand of aan uw huis gebouwd worden
  • al onze carports hebben een geïntegreerd afwateringssysteem

Aluminium carport kopen
aan een scherpe prijs

Een aluminium carport kopen doet u steeds bij Indecon. Dankzij ons ruime aanbod moderne carports tegen uiteenlopende prijzen kunnen wij u steeds een oplossing op maat bieden! Daarbovenop kan u bij ons genieten van een snelle en correcte service!

Bekijk onze realisaties

Benieuwd naar wat Indecon voor u kan betekenen? Of laat u zich liever inspireren? Onze screens zijn beschikbaar in allerlei stijlen, kleuren én afmetingen.

Bekijk onze realistaties.

Enkele voordelen van een aluminium carport


  • Berschermt uw wagen tegen de elementen


  • Vrijstaand mogelijk, geen muurbevestiging nodig


  • Geïntegreerd afwateringssysteem

Aluminium carports bij Indecon

Thumbnail_Algarve_canvas_carport_1

Renson Algarve Canvas

De Renson Algarve Canvas is de ideale oplossing om je auto te beschermen tegen onguur weer. De carport springt eruit op esthetisch vlak dankzij de slanke aluminiumstructuur en een stevig vast dak waardoor tussenbalken overbodig worden. Je kan kiezen voor een vrijstaand exemplaar, de carport aanbouwen tegen de gevel, of zelfs doortrekken tot boven de voordeur.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

Aluminium carport type pjr

Alur PJR

De PJR carport is heel eenvoudig van ontwerp. Met zijn zachte, gladde curve creëert hij een vrij en open ruimte voor uw auto, campingcar of boot.
De PJR is het instapmodel van onze uitgebreide serie carports: je krijgt hier kwalitatief design voor een betaalbare prijs.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

Aluminium carport type mlr

Alur MLR

Dit carport model heeft rechte, scherpe lijnen en een lichthellend dak. Daardoor past het perfect bij een moderne woning.
Pluspunt bij de MLR is dat u de helling van het dak zelf kunt bepalen.
De MLR is verkrijgbaar in verschillende maten en opstellingen.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

Aluminium carport type kdr

Alur VD

Dit type aluminium carport heeft als extra kenmerk dat het dak een verlengd beplating heeft aan de zijkant. Dit geeft een bijkomende zijdelingse beschutting tegen weerselementen.
De VD is verkrijgbaar in verschillende maten en opstellingen.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

indecon_fiems_20180419_006

Indecon zorgt voor oplossingen

Wij bieden geen standaardproducten aan, wel een oplossing voor uw project. Ieder project bekijken wij vanuit uw perspectief. Wat zijn uw wensen en noden, en hoe kunnen we een oplossing creëren die hier naadloos bij aansluit? Onze jarenlange ervaring en expertise zorgen ervoor dat wij ieder project foutloos kunnen realiseren. Bekijk gerust onze referenties.

Bekijk onze maatwerk oplossingen
en accessoires voor zonwering, outdoor living en carports.

Indecon - PJF carport

Alur PJF

Dit minimalistisch model heeft een zeer strakke look en is dan ook ons topmodel uit ons assortiment carports. Het is ontworpen op basis van spiderglas, wat toch een zekere exclusiviteit met zich meebrengt.
De PJF is in verschillende maten en opstellingen te verkrijgen.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

Aluminium carport type rsc

Alur RSC

Meer sfeer, meer comfort en optimaal leefplezier in de tuin.

Dit is een volledig ander type carport. De RSC heeft aan beide zijden palen, maar door de vrije hoogte creëert u duidelijke openheid en overzicht. Zo hebt u gemakkelijk toegang om te parkeren.
De RSC is verkrijgbaar in verschillende maten en opstellingen.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

Indecon - KWC carport

Alur KWC

Een grote project met 3 open zijden.

Het grote voordeel van de KWC is dat hij slechts aan één zijde palen heeft staan.  Zo kan u zonder hindernissen in en uit uw carport rijden.  Ondanks de bevestiging op slechts één zijde zijn er grote projecties mogelijk.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

Aluminium carport type r-type

Alur R-type

Dit model heeft een sterk gebogen vorm. Door zijn vele mogelijkheden in afmetingen kunt u dit R-type gebruiken om verschillende noden buiten op te lossen. Het is ideaal als terrasoverkapping, bergruimte of parkeerplaats voor uw auto.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

Realisaties

Wat zeggen onze klanten

Onze Showroom

Wij beantwoorden uw vragen!

In onze showroom kan u onze producten voelen en zien. Overtuig uzelf van onze kwaliteit en verzeker uzelf ervan dat ons product hetgeen is wat u zoekt!

Neem contact op!

Zonder verplichtingen

Indecon is steeds bereid een vrijblijvende offerte op maat te maken. U weet waar u aan begint voor de werken starten en u vermijdt zo verrassingen achteraf!