Maatwerk op uw maat

Heeft u een project of idee voor een eigen binnen of buitenconcept met zonwering, terrasoverkapping of carport? Wij zorgen voor een oplossing op maat. Naast onze eigen plaatsingsdienst werken wij ook samen met verschillende fabrikanten.

Omdat buiten en binnen meer en meer 1 geheel worden, werken wij ook volledig op maat en vraag. Zowel uw buiten- als uw binnenconcept kunnen we mee helpen bepalen. Via verschillende topleveranciers/fabrikanten kunnen wij u verder begeleiden in en voorzien van:

  • Meubilair
  • Verwarming
  • Verlichting
  • Muziek
  • Schermen
  • Ramen en deuren
  • Maatwerk metaal
  • Aanleg oprit en terrassen
  • Waterornamenten

Reken op Indecon voor de productie van al uw maatwerk op maat.
Vakwerk verzekerd!

Indecon Tuinmeubelen

MEUBELS

indecon_fiems_20180419_001

LEUNINGEN

fixscreen 2

SCHERMEN

Beam Heat & Sound Verwarmingselement

VERWARMING

Ledverlichting, LEDlamel and Led Up&Down RGB

VERLICHTING

W17-c, weinor, glazen schuifwanden, drie vleugels, drie rails

RAMEN EN DEUREN

Reken op Indecon voor al uw maatwerk op uw maat!

Bij Indecon worden wij dagelijks geconfronteerd met klanten die geen pasklare oplossing kunnen vinden voor hun terrasoverkapping, zonwering of carport.  Daarom dat Indecon zich volledig inzet op gepersonaliseerde of custom afwerkingen.

Dit kan gaan van horeca zaken die een heel specifieke overkapping zoeken, tot particulieren met een moeilijke gevelconstructie, tot bedrijven die op meerder locaties fietsstallingen willen plaatsten.  U kan het zo gek niet bedenken, wij hebben die vraag meestal al eens gekregen.

Bij Indecon gaan wij er dan ook van uit dat voor elk probleem een oplossing bestaat!

Met expertise in horeca

Naast onze diensten voor particulieren, zijn wij gespecialiseerd in oplossingen voor de horeca. Wij maken uw terras compleet met het begeleiding en installatie van uw zonweringterrasoverkapping, en windschermen. Bij Indecon geven wij u gepast advies zodat het geheel goed aansluit bij het thema van uw zaak. Creëer een echte buitenbeleving samen met Indecon, zodat uw cliënteel zich gezellig kan nestelen op uw terras.

Hoe werkt het?

Bij indecon nemen wij uw project in handen van A-Z. Wij werken samen met een architect zodat alles correct verloopt. Daarnaast nemen onze vakmannen de touwtjes in handen om alles te installeren én tot in de puntjes af te werken. Bij Indecon ontvangt u geen standaardoplossing, wel een oplossing volledig op maat.

Slideshow maatwerk

Onze Showroom

Wij beantwoorden uw vragen!

In onze showroom kan u onze producten voelen en zien. Overtuig uzelf van onze kwaliteit en verzeker uzelf ervan dat ons product hetgeen is wat u zoekt!

Neem contact op!

Zonder verplichtingen

Indecon is steeds bereid een vrijblijvende offerte op maat te maken. U weet waar u aan begint voor de werken starten en u vermijdt zo verrassingen achteraf!