Renson-linarte_03-1
l_door_maldegem_23340

Windschermen

Een windscherm of terrasscherm kopen? Dat doet u bij Indecon! Met onze eigen plaatsingsdienst en oplossingen op maat kunnen wij kwaliteitsvolle windschermen en terrasschermen aan scherpe prijzen bieden.

Met een windscherm geniet u van de buitenlucht zonder dat u constant gestoord wordt door een frisse of stevige wind. Alsook kunnen windschermen dienen als zonwering voor uw terras.
Wij bieden verschillende soorten terrasschermen aan: van eenvoudige doekzonweringen tot houten of stenen schermen. Met onze eigen plaatsingsdienst kunnen wij al uw projecten verwezenlijken.

 

De voordelen van een windscherm:

  • Met een windscherm heb je uiteraard geen last meer van de wind op uw terras
  • Omdat u uit de wind zit blijft uw terras ook warmer, zodat u er langer kan vertoeven
  • Daarnaast beschermt een terrasscherm ook tegen de regen, zeker als u het combineert met een terrasoverkapping
  • Een modern terrasscherm of windscherm biedt ook op het esthetische vlak een meerwaarde voor uw terras en tuin

Overtuigd? Vraag dan snel een offerte voor uw windscherm op maat!

 

Toepassingen van een windscherm

Een windscherm of terrasscherm heeft veel verschillende toepassingen:

  • Windbescherming op uw terras
  • Gevelbekleding
  • Windbescherming naast uw jacuzzi of zwembad
  • Windbescherming onder uw terrasoverkapping
  • Als afsluiting van uw tuin
  • Zonwering voor uw terras of tuin

Voor al deze toepassingen vindt u windschermen bij Indecon. Kom eens langs bij onze showroom of krijg meteen vrijblijvend een offerte voor uw project!

 

Bekijk onze realisaties

Benieuwd naar wat Indecon voor u kan betekenen? Of laat u zich liever inspireren? Onze wind- en tuinschermen zijn beschikbaar in allerlei stijlen, kleuren én afmetingen.

Bekijk onze realistaties.

Contacteer ons voor meer informatie
Of bekijk onze producten

Windschermen – enkele voorbeelden

Indecon - Renson Linarte

Renson Linarte

Met de Linarte profielen kunnen gevels afgewerkt worden tot een strak geheel met verticale profielen in verschillende uitvoeringen: zowel binnen als buiten, tot onder terrasoverkappingen toe. Ook poorten of deuren kunnen met dezelfde profielen bekleed worden en zo naadloos opgaan in een uniforme gevel.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

renson_linius

Renson Linius

De draagstructuur van dit windscherm draagt het volledige lamellensysteem en bestaat uit verticaal geplaatste dragers, gefixeerd op vaste afstanden door middel van bevestigingselementen. Afhankelijk van de structuur biedt RENSON® verschillende dragers. De lamellenhouders worden vast bevestigd op de dragers, zo kan men de lamellen vastklipsen in hun houders. De installatiemethode is eenvoudig en heeft reeds zijn degelijkheid bewezen. Verstekhoeken, deuren, insecten en vogelgaas kunnen probleemloos in dit windscherm geïntegreerd worden.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

gardano

Indecon Tuinschermen

De Indecon tuinschermen zijn tijdloos en van hoge kwaliteit.  Hun strak design zorgt ervoor dat ze bij elke stijl passen zonder overheersend te zijn.
Het terrasscherm is gemaakt van ecologische materialen en is 100 procent recycleerbaar.  Het ontwerp laat toe om later nog modules aan te bouwen en zelfs de hoogte aan te passen.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

indecon_fiems_20180419_006

Indecon zorgt voor oplossingen

Wij bieden geen standaardproducten aan, wel een oplossing voor uw project. Ieder project bekijken wij vanuit uw perspectief. Wat zijn uw wensen en noden, en hoe kunnen we een oplossing creëren die hier naadloos bij aansluit? Onze jarenlange ervaring en expertise zorgen ervoor dat wij ieder project foutloos kunnen realiseren. Bekijk gerust onze referenties.

Bekijk onze maatwerk oplossingen
en accessoires voor zonwering, outdoor living en carports.

Realisaties

Wat zeggen onze klanten

Onze Showroom

Wij beantwoorden uw vragen!

In onze showroom kan u onze producten voelen en zien. Overtuig uzelf van onze kwaliteit en verzeker uzelf ervan dat ons product hetgeen is wat u zoekt!

Neem contact op!

Zonder verplichtingen

Indecon is steeds bereid een vrijblijvende offerte op maat te maken. U weet waar u aan begint voor de werken starten en u vermijdt zo verrassingen achteraf!