Hoe ons te vinden!

Adres:
Kolvestraat 26
8000 Brugge

Telefoon & fax:
T 050 312 341
F 050 314 152

Openingsuren:
Ma-za: 10u00 tot 12u30 & van 14u00 tot 18u00 of na afspraak

 

 

Gesloten op zondag

 • Beam Heat & Sound Verwarmingselement

  Verwarmingselement

Qube design haard

Sfeerhaarden: gezelligheid in een oogwenk

U heeft geen open haard in uw woonkamer, maar u wilt toch ook genieten van die warme gezelligheid? Dat kan met een sfeerhaard van Qualibre. Want wat is er nu gezelliger op een koude winteravond dan met z’n allen rond de open haard te zitten? Qualibre heeft echter sfeerhaarden voor elk seizoen. Ook in de zomer kan u namelijk genieten van onze sfeervolle terrasverwarmers op bio-ethanol.
Sfeer eender waar en wanneerQualibre biedt u een collectie innoverende sfeerhaarden die werken op bio-ethanol. Daardoor heeft u geen afvoerkanaal nodig en ondervindt u geen rook- of geurhinder. Een extra voordeel is dat de meeste haarden zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden. Ze scheppen onmiddellijk een gezellige sfeer in uw woning, tuin, veranda, slaapkamer, bar, restaurant, hotel of zelf uw kantoor.

Bioalcohol

Bioalcohol of Bio-ethanol is een hernieuwbare energiebron. Deze brandstof ontstaat dankzij de gisting van suiker in planten zoals biet of suikerriet. De bioalcohol wordt intensief gedestilleerd zodat alle onzuiverheden eruit gefilterd worden. Zo is het mogelijk om een brandstof af te leveren waarvan u geen rook- of geurhinder ondervindt.

Meer weten over Qualibre sfeerhaarden?  Kom langs in onze showroom!

Wat zeggen onze klanten
 • De firma die onze zonwering plaatste wilde de moeite van de verplaatsing niet doen om een paar dingen te herstellen.  Indecon snelde ons te hulp en hoewel dit een vreemd systeem was voor hen, werden de herstellingen perfect en correct uitgevoerd.

  We zijn zeer tevreden van de manier waarop jullie ons hielpen!

   

  Wat anderen niet willen doen…
  Ronny Driesmans
 • Wij zijn heel tevreden van onze carport.  De installatie gebeurde heel snel en keurig.

  Ondertussen staat de carport er al enkele maanden en heeft hij reeds heel wat voorjaarsstormen doorstaan.

  De storm doorstaan.
  Dany Van Landegem
 • Uiteraard zijn wij heel tevreden met onze Lagune!  Vroeger konden we bijna nooit buiten zitten omdat de wind teveel draait rond ons huis, maar met de nieuwe Lagune wonen we bijna buiten.

  Bij het plaatsen doken er onvoorziene omstandigheden op, maar die werden direct vakkundig opgelost!

  Weg wind!
  Peter
 • We zijn heel tevreden van de carport.  Het is een licht, modern product die perfect past bij onze moderne nieuwbouw.

  Het is een streling voor het oog en komt niet bombastisch over!

  Streling voor het oog.
  Familie Coopman
 • Met onze wensen voor een terrasoverkapping liepen we verschillende installateurs af…. Na lang zoeken , kwamen we bij Indecon terecht. Het team kwam professioneel en punctueel , met oog voor detail, over. We voelden ons direct goed bij hun aanpak.  Iedere afspraak werd nagekomen en nog veel meer!!!

  Veel meer dan we konden dromen!
  Claire Vanwynghene Teerlinck Hubert
 • Na lang zoeken naar de carport met twee steunpunten kwam ik terecht bij Indecon uit Brugge.  Deze werd snel geleverd, geplaatst en naar wens afgewerkt.  Het is een betrouwbare firma, geleid door jonge en gemotiveerde mensen.

  Een tevreden klant!

  Een tevreden klant erbij.
  Louis Verschaeren
 • De carport staat aan ons bedrijf in provincie Luxemburg. Aangezien de weersomstandigheden extremer zijn dan in Vlaanderen (meer regen, hagel en sneeuw) hadden we een degelijke carport nodig. Deze hebben we gevonden bij Indecon te Brugge.

  Bedankt voor correcte afhandeling!

  Degelijke carport gezocht!!!
  De Bonte Geert - Schelfahut nv

Onze Showroom

Wij beantwoorden uw vragen!

In onze showroom kan u onze producten voelen en zien. Overtuig uzelf van onze kwaliteit en verzeker uzelf ervan dat ons product hetgeen is wat u zoekt!

Neem contact op!

Zonder verplichtingen

Indecon is steeds bereid een vrijblijvende offerte op maat te maken. U weet waar u aan begint voor de werken starten en u vermijdt zo verrassingen achteraf!