Renson fixscreen screens
Zonwering screens

Knikarmscherm

Met een knikarmscherm als zonwering voor uw terras kan u zelf kiezen wanneer en hoeveel zon u wilt. Bekijk hieronder ons aanbod knikarmschermen!

Wilt u genieten van uw terras zonder steeds in de volle zon te moeten zitten? Kies dan voor een knikarmscherm van Indecon. Wij bieden een oplossing op maat van uw terras en hebben een eigen plaatsingsdienst, zodat u zonder zorgen kan genieten uw ideaal knikarmscherm.

Elektrisch zonnescherm met knikarm

Op zoek naar een geautomatiseerd elektrisch zonnescherm met knikarm? Kies dan voor een knikarmscherm van Indecon. Een elektrisch zonnescherm is een knikarmscherm dat via buismotoren wordt geautomatiseerd en wordt bediend door een schakelaar of afstandsbediening.

De buismotoren rollen het elektrisch zonnescherm automatisch af of op. Dit verlengt de levensduur van de materialen en verlaagt de kans op schade aanzienlijk. Bovendien hoeft u zelf nooit meer aan uw knikarmscherm te sleuren om het open of dicht te doen.

Wilt u een elektrisch zonnescherm met knikarm kopen? Contacteer ons voor een prijs op maat van uw project!

Knikarmscherm prijzen

Wilt u een knikarmscherm kopen? Dan hangen de prijzen af van enkele factoren. Als u bijvoorbeeld kiest voor automatische bediening, betaalt u meer dan voor de versie met handmatige bediening. Ook als u het knikarmscherm laat plaatsen zal de prijs omhoog gaan.

Wilt u een exacte prijs voor uw knikarmscherm? Ontvang uw offerte op maat.
Of bekijk onze producten

Enkele voordelen van knikarmschermen


  • Sobere zonwering


  • Volledig te automatiseren


  • Houden ’s avonds de warmte vast boven terras

Knikarmschermen – Enkele voorbeelden

Prestige knikarmscherm

Prestige

De ontwikkeling van Prestige® is het resultaat van vele jaren research en technische know-how. Deze nieuwe generatie knikarmschermen staat dan ook mondiaal aan de top dankzij vooruitstrevende techniek en zijn sublieme afwerking. Een onweerstaanbare verleiding over de ganse lijn, gecreëerd door gebruik te maken van hedendaagse technologie en een tijdloos design. Zonweringstechniek met gesloten hulssysteem in een vernieuwd concept garandeert een jarenlange tevredenheid. De meer dan ruime doekcollectie maakt het geheel compleet. Prestige® is zowel inzetbaar voor professioneel als privé-gebruik.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

Swingline knikarmscherm

Swingline

Met de Swingline® haalt u een kwaliteitszonnescherm in huis, dat bovendien uiterst budgetvriendelijk is. Het moderne design en de functionele vormgeving maken van de Swingline® de ideale zonwering voor uw terras of balkon. Speelse kleuraccenten en een ruime doekcollectie zorgen ervoor dat de Swingline® opvallend en toch harmonieus combineert met uw woning.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

302173_MX-3 runder Kubus Detail LED-Line 201810_master

Markilux MX-3

De MX-3 zonneluifel van Markilux gaat helemaal met zijn tijd mee. U kunt de kleur van het rondom lopende frontpaneel van het knikarmscherm, dat perfect aansluit bij de rand van de cassette, laten passen met de kleur van het doek. Of juist kiezen voor contrast!

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

Indecon helpt u steeds de juiste oplossing te vinden!

Realistaties

Wat zeggen onze klanten

Onze Showroom

Wij beantwoorden uw vragen!

In onze showroom kan u onze producten voelen en zien. Overtuig uzelf van onze kwaliteit en verzeker uzelf ervan dat ons product hetgeen is wat u zoekt!

Neem contact op!

Zonder verplichtingen

Indecon is steeds bereid een vrijblijvende offerte op maat te maken. U weet waar u aan begint voor de werken starten en u vermijdt zo verrassingen achteraf!