indecon_fiems_20180419_001
295129_970-Haus-A-gelb Imagebild frontal cam04 32471 201810_master

Knikarmscherm

Met een knikarmscherm of cassettescherm als zonwering voor uw terras kan u zelf kiezen wanneer en hoeveel zon u wilt. Bekijk hieronder ons aanbod knikarmschermen!

Wilt u genieten van uw terras zonder steeds in de volle zon te moeten zitten? Kies dan voor een knikarmscherm van Indecon. Wij bieden een oplossing op maat van uw terras en hebben een eigen plaatsingsdienst, zodat u zonder zorgen kan genieten uw ideaal knikarmscherm.

Elektrisch zonnescherm met knikarm

Op zoek naar een geautomatiseerd elektrisch zonnescherm met knikarm? Kies dan voor een knikarmscherm van Indecon. Een elektrisch zonnescherm is een knikarmscherm dat via buismotoren wordt geautomatiseerd en wordt bediend door een schakelaar of afstandsbediening.

De buismotoren rollen het elektrisch zonnescherm automatisch af of op. Dit verlengt de levensduur van de materialen en verlaagt de kans op schade aanzienlijk. Bovendien hoeft u zelf nooit meer aan uw knikarmscherm te sleuren om het open of dicht te doen.

Wilt u een elektrisch zonnescherm met knikarm kopen? Contacteer ons voor een prijs op maat van uw project!

Knikarmscherm prijzen

Wilt u een knikarmscherm kopen? Dan hangen de prijzen af van enkele factoren zoals handbedieningen, home systems en weer- en beveiligingssensoren .

Bekijk onze realisaties

Benieuwd naar wat Indecon voor u kan betekenen? Of laat u zich liever inspireren? Onze knikarmschermen zijn beschikbaar in allerlei stijlen, kleuren én afmetingen.

Bekijk onze realistaties.

Wilt u een exacte prijs voor uw knikarmscherm? Ontvang uw offerte op maat.
Of bekijk onze producten

Enkele voordelen van knikarmschermen


  • Sobere zonwering


  • Volledig te automatiseren


  • Houden ’s avonds de warmte vast boven terras

Knikarmschermen – Enkele voorbeelden

Markilux knikarmschermen
302173_MX-3 runder Kubus Detail LED-Line 201810_master

Markilux MX-3

De MX-3 zonneluifel van Markilux gaat helemaal met zijn tijd mee. U kunt de kleur van het rondom lopende frontpaneel van het knikarmscherm, dat perfect aansluit bij de rand van de cassette, laten passen met de kleur van het doek. Of juist kiezen voor contrast!

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

indecon_fiems_20180419_001

Markilux 970

De strakke belijning van de markilux 970 zonwering maakt haar ideaal voor toepassing op een franjevrije gevel. Dit no-nonsens zonnescherm met volant als optie vormt een mooi kader voor een minimalistisch vormgegeven terras, een opgeruimd balkon en een ingetogen tuin. Zen én trendy.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

markilux-knikarmscherm-990

Markilux 990

Klein maar fijn. De Markilux 990 biedt alles om op een compact terras of balkon het mooie weer te maken. De bescheiden grootte en het elegante U-profiel verbergen naadloos het scherm en de arm.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

markilux-knikarmscherm-790

Markilux 790

De Markilux 790 is een zijscherm die je niet alleen beschermt van zonlicht aan de zijkant maar ook meer privacy biedt. Licht, robuust en makkelijk uit te breiden in een beweging. Het scherm is de perfecte aanvulling voor luwte en rust op elk terras.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

markilux-knikarmscherm-mx1

Markilux MX-1

Compact, veelzijdige afwerkingen, LED-verlichting: de Markilux MX-1 heeft het allemaal in huis. Stijlvol en functioneel buiten genieten met mooi omgevingslicht was nog nooit zo eenvoudig.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

markilux-knikarmscherm-5010

Markilux 5010

Eenvoud en gebruiksgemak zijn de sleutelwoorden van de Markilux 5010. Maak het gezellig onder een zonnescherm dat met een druk op de knop een gezellige plek onder de zon schept.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

markilux-knikarmscherm-6000

Markilux 6000

Maak kennis met het zonnescherm van je dromen. De Markilux 6000 is een topmodel met strakke designlijnen en een brede waaier aan uitvoeringen. Geheel op maat van jouw wensen: van kleur tot elementen en accessoires.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

Dit is slechts een greep uit het assortiment van beschikbare knikarmschermen van Markilux.  Indecon bekijkt graag uw probleem en geeft advies omtrent welk product het best aansluit bij wat u nodig heeft.  Op die manier kan u lang en zorgeloos genieten van uw terras.

Indecon helpt u steeds de juiste oplossing te vinden!

Realisaties

Wat zeggen onze klanten

Onze Showroom

Wij beantwoorden uw vragen!

In onze showroom kan u onze producten voelen en zien. Overtuig uzelf van onze kwaliteit en verzeker uzelf ervan dat ons product hetgeen is wat u zoekt!

Neem contact op!

Zonder verplichtingen

Indecon is steeds bereid een vrijblijvende offerte op maat te maken. U weet waar u aan begint voor de werken starten en u vermijdt zo verrassingen achteraf!