Renson fixscreen screens
Zonwering screens

Zonwering met screens

Zonwering screens bij Indecon, uw gespecialiseerd in zonnescreens voor binnen en buiten. Horizontale of verticale zonwering? Handmatige of elektrische bediening? In ons aanbod vindt u het allemaal!

Zonwering met screens, ook bekend als doekzonwering, is een populaire methode om de lichtinval in uw woning te controleren. Deze zonwering plaatst men aan de buiten of binnenkant van uw ramen. Het is daarom belangrijk dat de screens niet klapperen in de wind en het zonlicht voldoende tegenhouden. U kan kiezen voor handmatige of elektrische zonwering.

Screens vallen ook wel eens onder de noemers verticale zonwering en horizontale zonwering. Dat komt omdat dit type zonwering met een doek werkt, dat ofwel verticaal ofwel horizontaal dichtgeschoven kan worden. Zonwering screens kunne zowel langs de binnen- als buitenkant van uw ramen bevestigd worden en geven uw woning een moderne, strakke uitstraling.

Verticale zonwering

Met onze verticale zonwering kiest u eenvoudig hoeveel zonlicht u in uw woning binnenlaat. De Fixscreen verticale zonwering in ons aanbod is de eerste ter wereld die in elke positie windvast is tot 130 km/u. Dit komt omdat de screens voorzien zijn van een speciale rits die in beide zijgeleiders vast zit.

Bovendien zorgt deze verticale zonwering voor extra thermisch en akoestisch comfort. De screens zijn bijzonder onderhoudsvriendelijk en zorgen ervoor dat geen enkel insect uw woning nog binnenkomt.

 

Zonwering met screens aan uitstekende verhouding prijs/kwaliteit

Verticale en horizontale zonwering met screens voor ramen zijn uiteraard beschikbaar aan verschillende prijzen. De prijs hangt vooral af van de gebruikte materialen en de gekozen functies. Zo kost elektrische zonwering met screens bijvoorbeeld meer dan de handmatige versie. Voor gerichte prijzen voor uw verticale of horizontale zonwering krijgt u steeds vrijblijvend een offerte.

 

Bekijk onze realisaties

Benieuwd naar wat Indecon voor u kan betekenen? Of laat u zich liever inspireren? Onze screens zijn beschikbaar in allerlei stijlen, kleuren én afmetingen.

Bekijk onze realistaties.

 

Contacteer ons voor meer informatie over uw zonwering met screens
Of bekijk onze producten

Enkele voordelen van zonwering met screens


  • Windvast tot 130km/u


  • Klappert niet in de wind


  • Regelt de temperatuur in huis zonder het licht buiten te houden

Zonwering met screens – Enkele voorbeelden

Renson Fixscreen

Fixscreen (o.a. Solar / Minimal)

Windvaste screen

De verticale doekzonwering Fixscreen® is de eerste screen ter wereld, die werkelijk windvast is. Dankzij een ingenieus ritssysteem zit het doek in elke positie windvast en is het doek insectenwerend in gesloten positie. Deze fixscreen met intelligente ritsgeleider is voorzien van een gepatenteerde slijtvaste laag: garandeert een strak & rimpeloos doek.

Contacteer ons gerust.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

Renson Panovista screens

Panovista

Zonwering voor hoekvensters

Deze nieuwe ontwikkeling is ideaal voor toepassingen met hoekramen glas op glas, daar waar conventionele screens geen oplossing bieden. De Panovista® is een doekzonwering voor hoekramen, waarbij geen hinderlijke aluminium profielen of kabels permanent in de hoek zichtbaar blijven.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

Indecon - Renson Panovista Max

Panovista Max

Zonwering voor hoekvensters met gesloten hoek

Het verschil Panovista® en de Panovista® Max zit hem in de hoek waar de twee doeken samenkomen.  Bij Panovista® Max is de hoek gesloten met een ritssluiting waardoor deze zonwering meer windvast is.  De gesloten hoek oogt ook net iets strakker.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

indecon_fiems_20180419_006

Indecon zorgt voor oplossingen

Wij bieden geen standaardproducten aan, wel een oplossing voor uw project. Ieder project bekijken wij vanuit uw perspectief. Wat zijn uw wensen en noden, en hoe kunnen we een oplossing creëren die hier naadloos bij aansluit? Onze jarenlange ervaring en expertise zorgen ervoor dat wij ieder project foutloos kunnen realiseren. Bekijk gerust onze referenties.

Bekijk onze maatwerk oplossingen
en accessoires voor zonwering, outdoor living en carports.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

Terrasoverkapping met doek Renson Hover Topfix

Topfix

Een Topfix op een eigen structuur

Deze horizontale zonwering kan door middel van een gepatenteerde oplossing in open constructies geplaatst worden (Free). Zo wordt ruimte geboden voor tal van nieuwe plaatsingsmogelijkheden die bijdragen aan het Outdoor Concept. Dit concept streeft ernaar om de buitenruimte naar een hoger niveau te tillen rekening houdend met drie types van comfort: Fysisch comfort, Thermisch comfort en Visueel comfort.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

vegascreen

Vegascreen

Snel en eenvoudig te monteren

Vegascreen® helpt mee aan het realiseren van een gezond binnenklimaat in uw veranda. Een combinatie van buitenzonwering en ventilatie biedt de mogelijkheid om van uw veranda, ongeacht de oriëntatie, een comfortabele leefruimte te maken.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

Realisaties

Wat zeggen onze klanten

Onze Showroom

Wij beantwoorden uw vragen!

In onze showroom kan u onze producten voelen en zien. Overtuig uzelf van onze kwaliteit en verzeker uzelf ervan dat ons product hetgeen is wat u zoekt!

Neem contact op!

Zonder verplichtingen

Indecon is steeds bereid een vrijblijvende offerte op maat te maken. U weet waar u aan begint voor de werken starten en u vermijdt zo verrassingen achteraf!