Renson Icarus zonwering
Renson Sunclips zonwering

Renson structurele zonwering

Renson zonwering bij Indecon, officiële Renson ambassador. Structurele buitenzonwering in aluminium als alternatief voor screens. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden!

Renson biedt een modern alternatief voor screens, namelijk structurele buitenzonwering. Deze zonwering bestaat uit lamellen die verticaal tegen een glaswand geplaatst worden, of horizontaal net zo goed als luifel dienen. De verschuifbare Renson zonwering kan verplaatst worden om de gewenste zoninval te krijgen.

 

Renson – structurele zonwering

De zonneluifels van Renson zijn vaste systemen van zonwerende lamellen. Deze zonwering biedt tijdens de zomer een goede beschaduwing, terwijl ze tijdens de winter de warmte van de zon binnenlaat in uw woning. Deze buitenzonwering hangt boven de ramen en verstoort uw uitzicht niet.

De zonwerende schuifpanelen van Renson bieden de mogelijkheid om de lichtinval in uw woning zelf te regelen. U kan de panelen zelf verschuiven om zo de zon binnen te laten in uw woning, of net buiten te houden wanneer het te warm wordt. Eveneens kan de Renson zonwering weggeschoven worden van uw ramen om het uitzicht niet te belemmeren.

Contacteer ons voor meer informatie
Of bekijk onze producten

De mogelijkheden met Renson structurele zonwering:


  • enkelwandige zonweringslamellen SUNCLIPS®


  • dubbelwandige (en desgewenst beweegbare) lamellen ICARUS®


  • beweegbare schuifluiken LOGGIA®

Renson Zonwering – Enkele voorbeelden

renson icarus structurele zonwering

Icarus

Renson Loggia structurele zonwering

Loggia

Renson Sunclips structurele zonwering

Sunclips

Realisaties

Wat zeggen onze klanten

Onze Showroom

Wij beantwoorden uw vragen!

In onze showroom kan u onze producten voelen en zien. Overtuig uzelf van onze kwaliteit en verzeker uzelf ervan dat ons product hetgeen is wat u zoekt!

Neem contact op!

Zonder verplichtingen

Indecon is steeds bereid een vrijblijvende offerte op maat te maken. U weet waar u aan begint voor de werken starten en u vermijdt zo verrassingen achteraf!