Renson Icarus zonwering
Renson Sunclips zonwering

Indecon structurele zonwering

Structurele buitenzonwering in aluminium als alternatief voor screens. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden!

Indecon biedt een modern alternatief voor screens, namelijk structurele buitenzonwering. Deze zonwering bestaat uit lamellen die verticaal tegen een glaswand geplaatst worden, of horizontaal net zo goed als luifel dienen. De verschuifbare zonwering kan verplaatst worden om de gewenste zoninval te krijgen.

 

Indecon – structurele zonwering

De zonneluifels van Indecon zijn vaste systemen van zonwerende lamellen. Deze zonwering biedt tijdens de zomer een goede beschaduwing, terwijl ze tijdens de winter de warmte van de zon binnenlaat in uw woning. Deze buitenzonwering hangt boven de ramen en verstoort uw uitzicht niet.

De zonwerende schuifpanelen van Indecon bieden de mogelijkheid om de lichtinval in uw woning zelf te regelen. U kan de panelen zelf verschuiven om zo de zon binnen te laten in uw woning, of net buiten te houden wanneer het te warm wordt. Eveneens kan de Indecon zonwering weggeschoven worden van uw ramen om het uitzicht niet te belemmeren.

Bekijk onze realisaties

Benieuwd naar wat Indecon voor u kan betekenen? Of laat u zich liever inspireren? Onze structurele zonweringen zijn beschikbaar in allerlei stijlen, kleuren én afmetingen.

Bekijk onze realistaties.

Contacteer ons voor meer informatie
Of bekijk onze producten

De mogelijkheden met Indecon structurele zonwering:


  • enkelwandige zonweringslamellen SUNCLIPS®


  • dubbelwandige (en desgewenst beweegbare) lamellen ICARUS®


  • beweegbare schuifluiken LOGGIA®

Renson Zonwering – Enkele voorbeelden

renson icarus structurele zonwering

Icarus

Icarus

Het Icarus gamma biedt verticale permanente zonwering met lamellen die tussen kopschotten worden gemonteerd. De keuze van de stap en helling van de lamellen is vrij. Ook zijdelingse kopschotten in verschillende uitvoeringen behoren tot de opties.

Renson Loggia structurele zonwering

Loggia

Loggia

De Loggia schuifpanelen van Indecon geven je maximale flexibiliteit om met zonlicht om te gaan. Hou het zonlicht buiten in de zomer of geniet van de warmte en kleur van binnenvallende zonnestralen in de winter. Met verschillende uitvoeringen en schuifsystemen heb je een waaier van mogelijkheden én privacy ter beschikking.

Renson Sunclips structurele zonwering

Sunclips

Sunclips

Sunclips zijn architectonische zonweringsluifels met C-vormige geschroefde lamellen. Stark en een streling voor het oog. De luifels kunnen horizontaal of onder een helling worden geplaatst. Ook plaatsing in een hoek is mogelijk.

indecon_fiems_20180419_006

Indecon zorgt voor oplossingen

Wij bieden geen standaardproducten aan, wel een oplossing voor uw project. Ieder project bekijken wij vanuit uw perspectief. Wat zijn uw wensen en noden, en hoe kunnen we een oplossing creëren die hier naadloos bij aansluit? Onze jarenlange ervaring en expertise zorgen ervoor dat wij ieder project foutloos kunnen realiseren. Bekijk gerust onze referenties.

Bekijk onze maatwerk oplossingen
en accessoires voor zonwering, outdoor living en carports.

Realisaties

Wat zeggen onze klanten

Onze Showroom

Wij beantwoorden uw vragen!

In onze showroom kan u onze producten voelen en zien. Overtuig uzelf van onze kwaliteit en verzeker uzelf ervan dat ons product hetgeen is wat u zoekt!

Neem contact op!

Zonder verplichtingen

Indecon is steeds bereid een vrijblijvende offerte op maat te maken. U weet waar u aan begint voor de werken starten en u vermijdt zo verrassingen achteraf!