Renson fixscreen screens
Zonwering screens

Knikarmscherm

Met een knikarmscherm als zonwering voor uw terras kan u zelf kiezen wanneer en hoeveel zon u wilt. Bekijk hieronder ons aanbod knikarmschermen!

Wilt u genieten van uw terras zonder steeds in de volle zon te moeten zitten? Kies dan voor een knikarmscherm van Indecon. Wij bieden een oplossing op maat van uw terras en hebben een eigen plaatsingsdienst, zodat u zonder zorgen kan genieten uw ideaal knikarmscherm.

 

Elektrisch zonnescherm

Op zoek naar een geautomatiseerd knikarmscherm? Kies dan voor een elektrisch zonnescherm van Indecon. Een elektrisch zonnescherm is een knikarmscherm dat via buismotoren wordt geautomatiseerd en wordt bediend door een schakelaar of afstandsbediening.
De buismotoren rollen het elektrisch zonnescherm automatisch af of op. Dit verlengt de levensduur van de materialen en verlaagt de kans op schade aanzienlijk. Bovendien hoeft u zelf nooit meer aan uw knikarmscherm te sleuren om het open of dicht te doen.
Wilt u een elektrisch zonnescherm kopen? Contacteer ons voor een prijs op maat van uw project!

 

Knikarmscherm prijzen

Wilt u een knikarmscherm kopen? Dan hangen de prijzen af van enkele factoren. Als u bijvoorbeeld kiest voor automatische bediening, betaalt u meer dan voor de versie met handmatige bediening. Ook als u het knikarmscherm laat plaatsen zal de prijs omhoog gaan.

Wilt u een exacte prijs voor uw knikarmscherm? Ontvang uw offerte op maat.
Of bekijk onze producten

Enkele voordelen van knikarmschermen


 • Sobere zonwering


 • Volledig te automatiseren


 • Houden ’s avonds de warmte vast boven terras

Knikarmschermen – Enkele voorbeelden

Prestige knikarmscherm

Prestige

De ontwikkeling van Prestige® is het resultaat van vele jaren research en technische know-how. Deze nieuwe generatie knikarmschermen staat dan ook mondiaal aan de top dankzij vooruitstrevende techniek en zijn sublieme afwerking. Een onweerstaanbare verleiding over de ganse lijn, gecreëerd door gebruik te maken van hedendaagse technologie en een tijdloos design. Zonweringstechniek met gesloten hulssysteem in een vernieuwd concept garandeert een jarenlange tevredenheid. De meer dan ruime doekcollectie maakt het geheel compleet. Prestige® is zowel inzetbaar voor professioneel als privé-gebruik.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

Swingline knikarmscherm

Swingline

Met de Swingline® haalt u een kwaliteitszonnescherm in huis, dat bovendien uiterst budgetvriendelijk is. Het moderne design en de functionele vormgeving maken van de Swingline® de ideale zonwering voor uw terras of balkon. Speelse kleuraccenten en een ruime doekcollectie zorgen ervoor dat de Swingline® opvallend en toch harmonieus combineert met uw woning.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?

Indecon helpt u steeds de juiste oplossing te vinden!

Realistaties

 • Knikarmscherm

 • Knikarmscherm

 • Knikarmscherm

 • Prestige knikarmscherm

  Prestige knikarmscherm

 • Lewens Toskana knikarmscherm

  Lewens Toskana knikarmscherm

Wat zeggen onze klanten

 • Na lang zoeken naar de carport met twee steunpunten kwam ik terecht bij Indecon uit Brugge.  Deze werd snel geleverd, geplaatst en naar wens afgewerkt.  Het is een betrouwbare firma, geleid door jonge en gemotiveerde mensen.

  Een tevreden klant!

  Een tevreden klant erbij.
  Louis Verschaeren
 • We zijn heel tevreden van de carport.  Het is een licht, modern product die perfect past bij onze moderne nieuwbouw.

  Het is een streling voor het oog en komt niet bombastisch over!

  Streling voor het oog.
  Familie Coopman
 • De firma die onze zonwering plaatste wilde de moeite van de verplaatsing niet doen om een paar dingen te herstellen.  Indecon snelde ons te hulp en hoewel dit een vreemd systeem was voor hen, werden de herstellingen perfect en correct uitgevoerd.

  We zijn zeer tevreden van de manier waarop jullie ons hielpen!

   

  Wat anderen niet willen doen…
  Ronny Driesmans
 • De carport staat aan ons bedrijf in provincie Luxemburg. Aangezien de weersomstandigheden extremer zijn dan in Vlaanderen (meer regen, hagel en sneeuw) hadden we een degelijke carport nodig. Deze hebben we gevonden bij Indecon te Brugge.

  Bedankt voor correcte afhandeling!

  Degelijke carport gezocht!!!
  De Bonte Geert - Schelfahut nv
 • Wij zijn heel tevreden van onze carport.  De installatie gebeurde heel snel en keurig.

  Ondertussen staat de carport er al enkele maanden en heeft hij reeds heel wat voorjaarsstormen doorstaan.

  De storm doorstaan.
  Dany Van Landegem
 • Met onze wensen voor een terrasoverkapping liepen we verschillende installateurs af…. Na lang zoeken , kwamen we bij Indecon terecht. Het team kwam professioneel en punctueel , met oog voor detail, over. We voelden ons direct goed bij hun aanpak.  Iedere afspraak werd nagekomen en nog veel meer!!!

  Veel meer dan we konden dromen!
  Claire Vanwynghene Teerlinck Hubert
 • Uiteraard zijn wij heel tevreden met onze Lagune!  Vroeger konden we bijna nooit buiten zitten omdat de wind teveel draait rond ons huis, maar met de nieuwe Lagune wonen we bijna buiten.

  Bij het plaatsen doken er onvoorziene omstandigheden op, maar die werden direct vakkundig opgelost!

  Weg wind!
  Peter

Onze Showroom

Wij beantwoorden uw vragen!

In onze showroom kan u onze producten voelen en zien. Overtuig uzelf van onze kwaliteit en verzeker uzelf ervan dat ons product hetgeen is wat u zoekt!

Neem contact op!

Zonder verplichtingen

Indecon is steeds bereid een vrijblijvende offerte op maat te maken. U weet waar u aan begint voor de werken starten en u vermijdt zo verrassingen achteraf!