Renson fixscreen screens
Zonwering screens

Zonwering met screens

Zonwering met screens aan de buiten- of binnenkant van uw ramen? Horizontale of verticale zonwering? Handmatige of elektrische bediening van uw zonwering? In ons aanbod vindt u het allemaal! Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Zonwering met screens, ook bekend als doekzonwering, is een populaire methode om de lichtinval in uw woning te controleren. Deze zonwering plaatst men aan de buiten of binnenkant van uw ramen. Het is daarom belangrijk dat de screens niet klapperen in de wind en het zonlicht voldoende tegenhouden. U kan kiezen voor handmatige of elektrische zonwering.

 

Verticale zonwering

Met onze verticale zonwering kiest u eenvoudig hoeveel zonlicht u in uw woning binnenlaat. De Fixscreen verticale zonwering in ons aanbod is de eerste ter wereld die in elke positie windvast is tot 130 km/u. Dit komt omdat de screens voorzien zijn van een speciale rits die in beide zijgeleiders vast zit.

Bovendien zorgt deze verticale zonwering voor extra thermisch en akoestisch comfort. De screens zijn bijzonder onderhoudsvriendelijk en zorgen ervoor dat geen enkel insect uw woning nog binnenkomt.

 

Zonwering met screens aan scherpe prijzen

Verticale en horizontale zonwering met screens voor ramen zijn uiteraard beschikbaar aan verschillende prijzen. De prijs hangt vooral af van de gebruikte materialen en de gekozen functies. Zo kost elektrische zonwering met screens bijvoorbeeld meer dan de handmatige versie. Voor gerichte prijzen voor uw verticale of horizontale zonwering krijgt u steeds vrijblijvend een offerte.

Contacteer ons voor meer informatie over uw zonwering met screens
Of bekijk onze producten

Enkele voordelen van zonwering met screens


 • Windvast tot 130km/u


 • Klappert niet in de wind


 • Regelt de temperatuur in huis zonder het licht buiten te houden

Zonwering met screens – Enkele voorbeelden

Fixscreen 100 EVO verticale zonwering

Fixscreen

Windvaste screen

De verticale doekzonwering Fixscreen® is de eerste screen ter wereld, die werkelijk windvast is. Dankzij een ingenieus ritssysteem zit het doek in elke positie windvast en is het doek insectenwerend in gesloten positie. Deze fixscreen met intelligente ritsgeleider is voorzien van een gepatenteerde slijtvaste laag: garandeert een strak & rimpeloos doek.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?


Renson Panovista screens

Panovista

Zonwering voor hoekvensters

Deze nieuwe ontwikkeling is ideaal voor toepassingen met hoekramen glas op glas, daar waar conventionele screens geen oplossing bieden. De Panovista® is een doekzonwering voor hoekramen, waarbij geen hinderlijke aluminium profielen of kabels permanent in de hoek zichtbaar blijven.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?


Panovista Max

Zonwering voor hoekvensters met gesloten hoek

Het verschil Panovista® en de Panovista® Max zit hem in de hoek waar de twee doeken samenkomen.  Bij Panovista® Max is de hoek gesloten met een ritssluiting waardoor deze zonwering meer windvast is.  De gesloten hoek oogt ook net iets strakker.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?


Renson Slidefix screens

Slidefix

Onzichtbare zonwering

De Slidefix speelt als eerste automatisch zijdelings openschuivende doekzonwering perfect in op de ‘invisible architecture’ trend. Dit type doekzonwering schuift namelijk automatisch open in de richting van het schuifraam. Een beweging die eigenlijk niet meer dan logisch en vooral heel praktisch is, want zo blijft een schuifraam ook mét zonwering perfect bruikbaar als doorgang.

Wenst u een vrijblijvende offerte ?
Heeft u nog vragen?


Realistaties

 • Verticale zonwering

 • Verticale zonwering

 • Zonwering screens

  Zonwering screens

 • Fixscreen screens

  Fixscreen screens

 • Fixscreen verticale zonwering

  Fixscreen verticale zonwering

 • Fixscreen screens

  Fixscreen screens

 • Fixscreen verticale zonwering

  Fixscreen verticale zonwering

 • Fixscreen zonwering

  Fixscreen zonwering

 • Fixscreen screens

  Fixscreen screens

Wat zeggen onze klanten

 • Wij zijn heel tevreden van onze carport.  De installatie gebeurde heel snel en keurig.

  Ondertussen staat de carport er al enkele maanden en heeft hij reeds heel wat voorjaarsstormen doorstaan.

  De storm doorstaan.
  Dany Van Landegem
 • De firma die onze zonwering plaatste wilde de moeite van de verplaatsing niet doen om een paar dingen te herstellen.  Indecon snelde ons te hulp en hoewel dit een vreemd systeem was voor hen, werden de herstellingen perfect en correct uitgevoerd.

  We zijn zeer tevreden van de manier waarop jullie ons hielpen!

   

  Wat anderen niet willen doen…
  Ronny Driesmans
 • Met onze wensen voor een terrasoverkapping liepen we verschillende installateurs af…. Na lang zoeken , kwamen we bij Indecon terecht. Het team kwam professioneel en punctueel , met oog voor detail, over. We voelden ons direct goed bij hun aanpak.  Iedere afspraak werd nagekomen en nog veel meer!!!

  Veel meer dan we konden dromen!
  Claire Vanwynghene Teerlinck Hubert
 • Na lang zoeken naar de carport met twee steunpunten kwam ik terecht bij Indecon uit Brugge.  Deze werd snel geleverd, geplaatst en naar wens afgewerkt.  Het is een betrouwbare firma, geleid door jonge en gemotiveerde mensen.

  Een tevreden klant!

  Een tevreden klant erbij.
  Louis Verschaeren
 • We zijn heel tevreden van de carport.  Het is een licht, modern product die perfect past bij onze moderne nieuwbouw.

  Het is een streling voor het oog en komt niet bombastisch over!

  Streling voor het oog.
  Familie Coopman
 • De carport staat aan ons bedrijf in provincie Luxemburg. Aangezien de weersomstandigheden extremer zijn dan in Vlaanderen (meer regen, hagel en sneeuw) hadden we een degelijke carport nodig. Deze hebben we gevonden bij Indecon te Brugge.

  Bedankt voor correcte afhandeling!

  Degelijke carport gezocht!!!
  De Bonte Geert - Schelfahut nv
 • Uiteraard zijn wij heel tevreden met onze Lagune!  Vroeger konden we bijna nooit buiten zitten omdat de wind teveel draait rond ons huis, maar met de nieuwe Lagune wonen we bijna buiten.

  Bij het plaatsen doken er onvoorziene omstandigheden op, maar die werden direct vakkundig opgelost!

  Weg wind!
  Peter

Onze Showroom

Wij beantwoorden uw vragen!

In onze showroom kan u onze producten voelen en zien. Overtuig uzelf van onze kwaliteit en verzeker uzelf ervan dat ons product hetgeen is wat u zoekt!

Neem contact op!

Zonder verplichtingen

Indecon is steeds bereid een vrijblijvende offerte op maat te maken. U weet waar u aan begint voor de werken starten en u vermijdt zo verrassingen achteraf!