Outdoor living & terrasoverkappingen

Kies hieronder welke product het best bij u past

Zon of schaduw op uw terras? Met onze outdoor living producten (ook terrasoverkappingen genoemd) is het beide mogelijk. Uitbreidbaar met tal van opties om van uw terras een uitbreiding van uw leefruimte te maken. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende types.

indecon_vanwynghene_20130627_034
LAMELLENDAKEN

Wie zonwering en ventilatie op een erg eenvoudige manier wil regelen, komt terecht bij de lamellendaken. Roteerbare en geëxtrudeerde aluminium lamellen zorgen ervoor dat u precies de gewenste hoeveelheid zonlicht krijgt. Als het toch te warm is, dan kan door het kantelen van de lamellen voor de nodige, volkomen natuurlijke ventilatie worden gezorgd. Zijn de lamellen gesloten, dan heeft u boven uw hoofd en boven uw terras- of tuinmeublilair een waterdicht beschermend dak.

LEES MEER
lagune-9
DOEKDAKEN

Uw leefruimte aanzienlijk uitbreiden kan niet alleen met lamellendaken, ook doekdaken bieden een aantrekkelijke en efficiënte bescherming tegen een teveel aan zonlicht en door het waterdichte doek ook tegen een stevige plensbui. Hun stabiele constructie zorgt ervoor dat u zowat het hele jaar met een maximum aan comfort van tuin en terras kunt genieten. Zelfs voor terrassen die op aan wind blootgestelde plaatsen moeten worden geïnstalleerd, zijn hier solide oplossingen te vinden.

LEES MEER
Weinor_Terrazza03
VASTE DAKEN

Een prachtig vrije blik op de hemel en de nabijheid van de natuur is het unieke argument voor een terrasoverkapping van glas.
Onafhankelijk van de weersomstandigheden kunt u bijna het hele jaar door van uw terras genieten. Ook is een glazen terrasoverkapping een lust voor het oog. Door het elegante design past het bij ieder huis. Tevens zijn er voor de configuratie en vorm van het dak ook talloze mogelijkheden.

LEES MEER
weinor_w17c01
GLASWANDEN

Glaswanden maken u een ongehinderd zicht mogelijk. Bij mooi weer schuift u eenvoudig één of meerdere glaselementen opzij.  Helemaal gesloten bieden glaswanden een mooie beschutting bij iedere weersomstandigheid. U kunt kiezen tussen een glazen schuifwand of een glazen schuifdraaiwand.

LEES MEER
renson_linius02
SCHERMEN

Deze kunnen ingezet worden voor alle soorten doeleinden, onder andere voor gevelbekleding, afsluiting, zonwering, schutting, …  Je kan het zo gek niet bedenken en er is voor elke stijl een gepast scherm te vinden.  Naast het design is er ook een ruime keuze naar materialen, van aluminium tot hout en zelfs stenen.

LEES MEER